Близка на катастрофиралите русенки: Никой не спомена за лошото състояние на пътя!

22

Близка на двете русенки, които вчера катастрофираха на пътя Разград - Варна, разказа подробности за инцидента.

Деяна Димитрова изпрати писмо до редакцията на Dunavmost, което гласи следното:

"Вчера 07.05.21 г. беше чудесен ден, топъл, ясен, ден изпълнен с очаквания, ден който беше помрачен и завинаги белязан за нашето семейство и още няколко! Ден в който една баба искаше да отиде при внучето си, ден в който един млад човек пътуваше без да подозира, че няма да стигне до крайната си точка! 

Пътят е 1-2 От републиканската пътна мрежа  който свързва Русе и Варна! Пътят от границата до морската столица, път който е описан като ПЪРВОКЛАСЕН! 

Път който за последните години взе много жертви! 

На 76 км. От път 1-2 при разклона за село Веселина, 56-годишна шофьорка без никакви предишни провинения, шофьор който няма дори фиш се спуска по пътя където попадна да поредния участък с дупки, движейки се със 70 км. избягва от първата, заобикаля втората, но третата е дупката която завинаги промени живота ни, дупка с дълбочина около 8-10 см. Поднася колата и тя губи управление над автомобила! Въпреки всички опити да изправи колата и да я вкара в пътя, навлиза в насрещното движение и блъска идващ от Варна автомобил!

В него пътували момче на 30 години и негова роднина на 60 години! Ударът не е беше фатален, но всеки си понесе психически, физически и материални последствия! Днес майка ми и баба ми успяха да дойдат и да видят внучето си на втория му рожден ден! Благодаря че оцеляха! 

Тъжно ми е за другите хора, те са в болница с множество счупвания, хора които може би са карали по правилата, хора които са искали да стигнат живи и здрави при семействата си! 

Местните медии отразиха случая, отразиха го с грешна и непълна информация! 

Никой от тях не спомена за лошото състояние на пътя, никой не спомена защо се стигна до тази нелепа катастрофа! Апелирам всички, моля идете, вижте, снимайте, дайте гласност на проблема, вчера никой не умря, но за днес никой не обещава!

Съболезнования и на всички семейства който завинаги оставиха децата си на този път!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари