Блъснаха жена на пешеходна пътека в Русе

8

Шофьорът твърди, че не я е видял поради слабата осветеност

65-годишна жена пострада след като беше блъсната от лек автомобил на пешеходна пътека в Русе.

Инцидентът е станал малко след 6:30 часа тази сутрин на главна улица в квартал "Чародейка", предава БНТ

На място са пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията.

Жената е откарана в русенска болница. След преглед е установено, че кракът ѝ е счупен и ще бъде оперирана в ортопедията.

По думите на шофьора причина за инцидента е липсата на осветление в района. Той добави, че жената е била облечена с тъмни дрехи, което допълнително повлияло за слабата видимост.

Работата на полицията по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    16
    yani
    Пресичла съм от там и колите минаваха покрай мен нищо ,че беше окло 12 наобед.
  • 6
    15
    Аз
    Поредната “черна нинджа” прокрадваща се през пешеходна пътека. Дано се оправи бързо и дано уважаемите пешеходци се замислят поне малко дали някой може да ги забележи с тези тъмни дрехи по мокрите неосветени улици на “малката Виена” Уважаеми пешеходци! Поглеждайте към колите движещи се по пътя, независимо че сте на пешеходна пътека. Не винаги шофьорите могат да Ви забележат навреме и да ви осигурят полагащото Ви се предимство. Бъдете здрави!
  • 20
    14
    Чоката
    Дано се оправи бързо жената. Всеки път като карам, треперя да не блъсна някого. Особено като е тъмно и дъждовно абсолютно нищо не се вижда. Някой път даже гледам по 5 пъти преди да мина през пешеходна. Но не винаги е възможно да се прави, щото някой те притиска и теб може да те блъснат. Не е лесно колкото си мислите.
  • 2
    13
    Dudu
    Ами хайде и из кварталите да не карате като бесни ! Малоумници с шофьорски книжки.
  • 30
    12
    Име
    Нека "умниците" от общината се разходят до Борово и да видят нагледен пример за това как може съвсем лесно да се освети една пешеходна пътека. Градът ни е тотално пешеходонепроходим. Уличното ни осветление е просто под всякаква критика, няма и грам отразителност в маркировката по улиците. Не оправдавам в никакъв случай шофьора, редно е да се огледа преди да тръгне.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари