Блъснаха жена на пешеходна пътека в Русе

12
Още един пешеходец е бил леко ранен при пътен инцидент вчера
Още един пешеходец е бил леко ранен при пътен инцидент вчера Снимка: С. Маринов / Фейсбук

Още един пешеходец е бил леко ранен при пътен инцидент вчера

Около 14:40 ч вчера, на кръстовището между ул. "Николаевска" и ул. "Иван Вазов" е била блъсната пешеходка. Изпратените на място пътни полицаи са изяснили, че лек автомобил „Тойота“, управляван от 56-годишен водач, при маневра ляв завой е блъснал пресичащата от ляво надясно на сигнализирана пешеходна пътека /тип зебра / жена на 38 години, съобщиха от полицията в Русе.

В резултат на удара пешеходката е леко пострадала, настанена е за наблюдение в болницата с контузии по главата и тяло.

Произшествието е документирано от полицейския екип по административен ред.

Още един пешеходец е бил леко ранен при пътен инцидент вчера в Русе. Това е станало около 18:20 ч на бул. "Цар Фердинанд", на кръстовището с ул. "Войводова" в посока бул. "Придунавски", където лек автомобил „Пежо 307“, управляван от 72-годишен мъж, нарушавайки правилата за предимство на пешеходна пътека, не е пропуснал пресичащ от дясно наляво пешеходец на 19 години и го е блъснал с предната част на колата.

От ПТП-то е пострадал пешеходеца, който след преглед в болницата е освободен с диагноза охлузвания в областта на бедро и хематом. Пътният инцидент е документиран по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    1
    Заспалщини ...
    Щото си мислят тъпоглавите глави, че пешеходната пътека ги пази - пресичат директно без дори ни най-малко да се огледат дали идва автомобил и дали пък въобще ще може да спре. Тази полегнала Тодорка на шарената пътека - на бас, че следващия път там ще се озърта като пръднал заек в люцерна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари