Блъснаха момче на пешеходна пътека в Русе

4
При удара пешеходецът е изхвърчал на десетина метра от мястото на инцидента
При удара пешеходецът е изхвърчал на десетина метра от мястото на инцидента Видео: Русе Медиа

18-годишен младеж от Русе пострада на пешеходна пътека. Той е бил ударен от лек автомобил тази сутрин в района на новото кръгово кръстовище на ул.“Шипка“. Момчето е откарано в болница с травма на главата.

Инцидентът е станал малко след 10 часа. Лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от млад водач, е излязъл от кръговото кръстовище, което се намира на около 15 метра от пешеходна пътека. По думите на пътничката в колата пешеходецът е изскочил внезапно и е притичал по зебрата, което е изненадало водача и не е успял да реагира. При удара пешеходецът е изхвърчал на десетина метра от мястото на инцидента. Той се е оплакал от болки в гърдите, бил е ранен и в главата, информира Русе Медиа.

Чу се някакъв удар, доста силен, нещо като тупкане на нещо – все едно като топка на игрището. Доста силно се чу и вече впоследствие видяхме колата и човека пред колата – едно младо момче. Изправиха там отстрани на тротоара и дойде патрулката“, разказа работничката Ивелина Иванова, която е била в близост до инцидента.

Очевидци са извикали веднага екипи на полицията и линейка, която го е откарала в болницата. Тъй като предното стъкло се натрошило при удара, проверява се дали шофьорът не е карал с несъобразена скорост. Причините за инцидента се изясняват.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари