Благоустрояват запуснат имот до военното поделение в Русе

2
Има проект, според който мястото ще се превърне в градски парк, но се търсят начини за осигуряване на необходимите средства
Има проект, според който мястото ще се превърне в градски парк, но се търсят начини за осигуряване на необходимите средства Видео: Кис 13

Обмислят как да благоустроят запуснат общински имот от над 3 декара в района на военното поделение в Русе.

Има проект, според който мястото ще се превърне в градски парк, но се търсят начини за осигуряване на необходимите средства.

Тъй като бившият военен имот, който стана общинска собственост преди години, е започнал да се превръща в сметище, от Община Русе предприемат мерки за неговото почистване. Освен това при оглед на място са констатирани някои проблеми, които също ще бъдат отстранени, заяви заместник-кметът Магдалина Илиева, предава Кис 13.

След като бъдат отстранени набелязаните проблеми, от Общината ще обмислят варианти за осигуряване на средства за благоустрояване на района.

Най-вероятно сградите в имота ще бъдат съборени, тъй като са много компрометирани и няма да могат да се използват от Общината дори да се извърши основен ремонт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари