Благотворителният концерт на Интеракт клуб Русе бе повече от успешен

0

С прекрасен концерт под мотото „Семейството – уют и топлина“ , младежите от Интеракт Русе, част от Ротари клуб Русе, отбелязаха празника „Ден на християнското семейство“ и дадоха началото на традиционната кампания „Купи и дари“.

По време на концерта възпитаници на Националното училище по изкуствата представиха етюди и сцени от живота на съвременното семейство и припомниха на многобройната публика, че „Семейството не е нещо важно – то е ВСИЧКО“!

Изключително емоционален и въздействащ концерт, в който взеха участие световно известният пианист Николай Димитров, талантливата певица Петя Георгиева, танцово студио „The Center“, спортна двойка от КСТ „Фламинго 98“, ДЮФА „Зорница“, малките възпитаници на детска градина „Здравец“ и много други.

Каузата на концерта, която бе събирането на дрехи, играчки и детски книжки, беше повече от успешна. В нашия град има много добри и прекрасни хора, готови да помогнат на нуждаещите се.

Тази година кампанията „Купи и дари“, ще се проведе на датите 20, 21 и 22 декември в големите вериги магазини. В нея всеки, който има желание, може да закупи от магазина и дари на място основни хранителни продукти, които заедно със събраните детски дрешки, играчки и книжки, младежите от Интеракт, ще раздадат на нуждаещи се семейства в деня, преди Коледа.

Организаторите изказват искрената си благодарност към всички, които допринесоха за провеждането на концерта и успеха на каузата.

„Ключът към сърцето е сърце“!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари