Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Благодарност до Пламен Стоилов и Пламен Нунев

22

Уважаеми г-н Бивш кмет и другарю Нунев!       

Използвам възможността горещо да Ви благодаря от мое име и всички русенци, най вече от по-старото поколение, на Вас и архитектите, съставили и подписали ландшафт и оформление на русенки кей.

Днес в горещината намерихме прохлада и сянка на кея и се къпахме незаконно целият град. Отмаряме под дебелите сенки на удобните пейки. Хладно е и преди и сега, да не ти се тръгва от кея. Благодарим Ви от сърце, всички сме там, целият град.

Тази благодат дойде от ПП ГЕРБ РУСЕ. Да сте живи и здрави. Пълно е с щастливи русенци, играещи деца, рибари, водни спортове и т.н. Просто ври от народ....

Автор: Тодор Стоянов
(Автор: Тодор Стоянов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -11
    24
    Факт е
    че Стоилов и Нунев направиха изключително много за града. Милков в момента продлъжава да открива неща, започнати от Стоилов. Един самостоятелен проект няма. Надявам се Стоилов пак да се кандидатира и да го изберем, защото той наистина си вършеше работата, за разлика от разни червени.
  • 6
    23
    До Много Ядосан
    Така и така си тръгнал шапка да сваляш мисля ,Аз че на теб свалянето и поставянето на шапка ти е дисциплина.Без да мислиш много,според момента.Вземаш сигурно и чужди шапки като ти подават и ги слагаш на закачалка,значи си лакей или живееш в дух на гардеробиер от едновремешните ресторанти.Ами вземи си шапката дето я сваляш често и СЕДНИ НА НЕЯ.ОБИЛЛНО Я НАПЪЛНИ КОГАТО ТИ Е ЗОР И СИ В ТУРИ НА ГЛАВАТА.Тръгни по главната и ще те познаем.Може и ние шапка да ти свалим шапкопоклоннико...!!!! Кой знае на колко шапки си се кланял.....и си им ги слагал. Не се ядосвай в топлото,не бива.
  • -9
    22
    Много ядосан
    Грях имаш човече. Двамата Пламеновци с помощта на Борката направиха за Русе по-вече от всичси власт имащи след 89 г. И аз съм от старото поколение , но им свалям шапка !!!
  • 17
    21
    Независим
    Нуньо Маймуньо и неговата клика разсипаха града, но като гледам жълтата му физиономия, дече няма да стигне.
  • -14
    20
    Русенка
    Супер си е кеят! Не помня старият кей да е посещаван толкова много. Не е нужно винаги всичко да отричаме и очерняме. Това не носи на никого нищо добро!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари