Бившият треньор на Кобрата в Русе: Мисля, че ще го накажат с глоба

0
Няма да се стигне до спиране на кариерата му
Няма да се стигне до спиране на кариерата му Видео: Русе Медиа

В Америка законите са малко по-строги и мисля, че ще отрази, и то доста ще се отрази, но макар че тия работи, където ги слушаме, какво е било предишната вечер, че тя се отпускала, дори е била там с някой друг и от самата емоция, от самите удари на ринга, той може би не е осъзнал и точно какво е направил“, коментира в Русе Петър Лесов, бивш треньор на Кубрат Пулев. 

Според олимпийския шампион от Москва’80 американците няма да оставят нещата просто така.

Има много такива случаи, където съм чувал, че има и точно такива жени, където мъчат и с това да си изкарват лесни пари. Има един случай дори един българин, по такъв начин, само че него го обвиняват в изнасилване, който лежа 10 години в затвора за такъв случай. Затова че мисля, че няма да се размине леко“, казва Лесов, цитиран от Русе Медиа.

В момента лицензът на Кобрата е спрян в Калифорния, докато мине изслушването по случая. Ако той му бъде отнет, по новите правила българският боксьор няма да има право да участва в мачове на територията на САЩ изобщо.

Според Петър Лесов обаче няма да се стигне до спиране на кариерата на Кобрата в Щатите. „Мисля, че ще го накажат с някаква по-висока глоба да заплатят на нея /Джени Суши/ и към международната федерация“, смята треньорът.

На въпроса дали има някакви граници, които не бива да се преминават, Петър Лесов коментира, че за България постъпката на Кубрат е нормална. „Но американците по друг начин го приемат и аз съм сигурен , че той не е мислил какво прави, от тази емоция, където са били заедно, дори аз за първи път го виждам да получава толкова удари. Просто нещо е станало, за да го направи. След целувката дори и тя остана, всички останаха с впечатление, че на нея й беше добре. Но си има там граници. Може би, ако беше по бузата да я целуне, нямаше да стане нищо тогава на въпрос“, каза още Лесов.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари