Бивш служител на "Гранична полиция" е един от убийците в Русе

53
Михаил е имал дългове за 16 хиляди лева, а в деня след убийството погасява кредитите си
Михаил е имал дългове за 16 хиляди лева, а в деня след убийството погасява кредитите си

Повече от месец са следили жертвата си извършителите на жестокото убийство, което разтърси Русе

Това разкриха от прокуратурата в града. За тежкото престъпление са задържани двама безработни мъже, на които са повдигнати обвинения за отвличане, грабеж и убийство.

Единият от тях е бивш служител на "Гранична полиция", отстранен и осъден за контрабанда на цигари. Лежал е и в затвора, съобщи Bulgaria ON AIR.

Михаил е имал дългове за 16 хиляди лева, а в деня след убийството погасява кредитите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    12
    Дайт
    Има нещо гнило в Дания! Много елементарно разкриване на убийците. Подобен случай на Виктория!
  • 9
    11
    Бай Иван
    Интересно защо е изтрит коментар, където пишеше, че този редовно се кара с жена си и вдига панаири. Всеки ден се чувало "МЪРШО" .Така се обръщал към жена си...
  • 2
    10
    Версии ...
    Носи се мълвата, че от семейството на убитата жена са дължали на някого много пари - дали на убийците си или на друг, който е поръчител на вземането, това не се знае. Затова тя им е дала първо оборота, а после отишли до дома й, откъдето им дала още пари. Накрая нещо се обърква и я убиват, макар че е било ненужно убийството. Трябва да е голям глупак онзи, който ще отиде след убийство веднага в банка да си погаси кредита или ще тръгне веднага да харчи парите за купуването на кола - примерно онова, което се писа за случая. Но, убийците си знаят най-добре, каква са я надробили. Жалко е за убитата жена ...
  • 10
    9
    Коректор
    За един приятел питам: Правите ли разлика между служители на "А Митници" и Гранична полиция?!?! Той никога не е бил служител на Гранична полиция!!!
  • 14
    8
    Салиме
    Аз като не можах да докажа че съм изтеглила и дала на един изрод сума от 9000 лева и сега си плащам. Плам и неговите хонорари мамичката му мръсна. Бих искала да сложа и снимката му да го видят всички що за изрод е. И си развява барака в Русе а е при дошъл от Руенския край село Заимчево казва се Нежиб Али Шериф. И аз ли трябва да извърша някакво престъпление че да си платя кредита при това ми запорираха и заплатата а съм на квартира сама съм как успявам. Това са изроди да се разчекнат дано.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари