Бивш министър сменя Крум Зарков като водач на листата на БСП в Русе

1
Досега Иван Иванов е бил издиган от Шумен
Досега Иван Иванов е бил издиган от Шумен Снимка: БГНЕС

Бившият земеделски министър Иван Иванов ще бъде водач на листата на БСП в Русе на предстоящите парламентарни избори на 2 октомври

Това е предложението, което е било представено на днешния Национален съвет на БСП. Досега Иван Иванов е бил издиган от Шумен, припомня Русе Медиа.

Смяната на Крум Зарков, който в няколко поредни избора бе водач от Русе, бе очакван ход – не само заради включването му в служебния кабинет, а и защото има много силно лоби сред социалистите в Русе. Освен това той е сред отявлените опоненти на лидера на БСП Корнелия Нинова. Сега Зарков не е предложен за водач на нито една листа.

Малко по-рано в общественото пространство се завъртя името на бившия депутат Таско Ерменков като вариант за водач на листата на БСП. Той е близък на Нинова, а и наскоро тя го назначи в борда на директорите на „Свободна зона“-Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    КОМУНИСТ
    Какво ревете бе, много си е добра другарката Нинова. Като стана партай фюрер първата й работа бее да отиде на гроба на другаря Тодор Живков - вожд и учител на целия български народ години наред. Също така другарката Нинова успя успешно да прикрие следите на покупката на Техноимпекс и от тъмно син боклук стана истински тъмно червена другарка. Много трудно, но успя да спечели президентските избори и направи за президент на България бивш военен от село Славяново.Така тя е от Крушовица, той от Славяново. Лошото е, че той излезе неблагодарен и нещо сега й прави на криво. Също така успя да спечели и кметските избори в Русе. Е, не беше толкова трудно, като се има предвид, че ГЕРБ под влиянието на двама братя бизнесмени издигнаха една директорка на парцаления техникум. Но успя другарката Нинова, а изборът на Пенчо за кандидат кмет беше двоен ход - хем печели кметската власт, хем се оправя броя на населението в Русе, изпрати най-добрия коч в общинската кошара и резултатите не закъсняха. А и само под ръководството на другарката Нинова БСП започна да цени своите кадри. Колко верни партийни кадри направи директори, председатели, шефове на безмитни зони, началници, че дори и обикновени горски. Последното доказателство за партийната признателност към верните партийни активисти е от оня ден, когато цялата партия като един се вдигна да защитава другарката Гергана Алексова. И доводите бяха железни - голяма работа, че не се справяла с работата и била пълен провал. Как може да я уволнят, та тя е разлепвала плаката на презинте от Славяново и неговата вице, раздавала е техни листовки и брошури. Затова другорко Нинова до последния дъх ще гласуваме за вас. До последния дъх на последния комунист. Макар, че вече сме половин файтон хора, бъдете убедена - ние сме твърдо с вас.
  • 7
    10
    До девети
    Нека всички русенци се разберем и никаква бюлетина за чугунените глави от БСП. Така няма да разберем що за стока е СИК-аджията, опропостил Шумен, правил далавери с военните имоти в Шумен, а и някой вече беше писал за назначенията му през последните месеци
  • 13
    9
    Бивш
    Шуменци знаят ,че Иван е пълен бандит ,сега и чугунените глави от Русе ,ще го разберат !Тоя е бетер от осеменителя !
  • 13
    8
    до 7
    Русенските малоумници, гласуващи за комунистите, дали могат да се справят с преференците? Просто не трябва да има водачи на листи, които не са русенци. Точка! А когато Нинова ни натресе поредният Пенчо, то нека си спомним за сегашния и да гласуваме за друга партия.
  • 7
    7
    Здравко
    Дано поне с преференциите стане нещо, да се размести някак листата. Това е от години, не помня кога за последно русенец води листата на червените за парламентарни избори.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари