Битият Венцислав се включва в протеста в Габрово

1
Не толерирам насилие!
Не толерирам насилие! Снимка: Кадър от bTV

Венцислав Иванов се включва в протеста в Габрово днес.

Венцислав е момчето, което бе бито в магазин от агресивни роми, което доведе до етническо напрежение в града.

Той говори пред сутрешния блок на bTV, разказвайки за случилото се.

Досега не съм участвал в протестите след случилото се, но днес смятам да се включа – заяви Венцислав Иванов. - Нашият магазин, а и аз, не толерираме насилие. Не искаме да се внася етническо напрежение сред хората.

Ситуацията стана по следния начин. Дойдоха тримата въпросни клиенти. Те още с влизането си започнаха да се държат агресивно с един от клиент, след това и с втори. Преди това са го и ударили. Колежката ме извика на касата и ме помоли да им направя забележка заради агресивността. Най-учтиво ги помолих да не тормозят клиентите. Отидох да си продължа зареждането на витрините. Видях обаче, че най-дейният отново отиде на саморазправа с клиента. Отидох пак и им поисках сметка. Последваха обидни думи към мен. Нормално е да се ядосам. Не приемам някой да ме обижда и да се държи така. Не съм удрял никой. Нормално е да се ядосам. Те станаха агресивни към мен. Удариха ме три-четири пъти и тогава реагирах и аз.

Пуснахме записа от случилото се за да е ясно какво точно се е случило. А защо се е забавило излизането на кадрите, трябва да питате контролните органи. Още след самия инцидент дойде полиция. Мен ме закараха в болница. Аз нямам представа кой е пуснал клипа, къде и кога. Надявам се всичко да приключи без нови инциденти. Дано хора, които си мислят, че могат да са агресивни на обещствени места си вземат поуки от това нещо”.

 

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари