Бисер - Петното заплаши журналистка с отряд "Кобра"

0
Бисер - Петното заплаши журналистка с отряд "Кобра"
Видео: bTV

Бисер Миланов, известен в медиите и с прякора си Петното, заплаши репортерката на "Тази сутрин" Мария Цънцарова с полицейския отряд "Кобра".

Зад решетките на Централния софийски затвор двамата се срещнаха за първи път след скандала, при който протестърът замери с фас от цигара журналистката от bTV. Репликите са част от финала на срещата им, докато се приготвят да излязат от помещението, в което е направено интервюто. Петното видимо е убеден, че камерата вече е изключена, въпреки че тя продължава да снима.

"35 ареста имам, бе. Чадър ли има над мен, а?! Какво правя тука, бе, какво правя тука?", възмутено заяви Бисер Миланов пред камерата на bTV. После се обърна към Мария Цънцарова и закачливо я попита: "На теб защо не ти повдигат обвинение,а?"

Следващите му реплики обаче съдържат директна заплаха. "Ми нали се сещаш, че ако започне да зависи от мен Министерството на вътрешните работи, какво ще ти се случи?" "Какво ще ми се случи?", попита Цънцарова. "Ами ще ти пратя отряд "Кобра" да те задържи. Смешно ли ти е? Ще ти стане плачевно!", завърши Бисер Миланов.

 

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари