Бисер Миланов заплаши „Всеки ден”

1

Русенецът Бисер Миланов, който се провали на кметските избори в дунавския град, не се е кротнал. След като тормозеше журналисти на бТВ той си позволи нова издънка - заплаши редакцията на „Всеки ден” с мутри с качулки, които щели да нахлуят в офиса ни, съобщиха от столичния вестник.

Според негово писание във Фейсбук, не било престъпление да се изнасилват журналисти.

Петното обаче не уточнява какъв пол журналисти ще пострадат от сексуалното насилие, което е загатнато в социалната мрежа. Причина за гнева на Бисер Миланов към най-четеният ежедневник е информацията, която медията ни публикува, че по време на негови дела почти винаги има заплахи към Съдебната палата за бомба.

Медията ни научи, че самият русенец се е жалвал за това нещо пред няколко сайта, странно защо се ядосва, че жалбите му се проверяват от разследващите.

„Да и много интересно как вестник "Всеки ден" все научава разни неща, аз пък дочух, че скоро дестина души с качулки щели да влязат в редакцията му и да ги направят вестник „Трудни за рисуване” (следва усмивка)”, заканва се Петното. Той не спира дотук: „Че щом обидата и клеветата не са престъпление то защитата на достойнството е без значение, по тази логика можем да си изнасилваме журналисти това би следвало също да не е престъпление”, споделя мераците си подсъдимият за заплахи.

Въпреки няколкото дела срещу него, Бисер Петното не се е кротнал и сее паника дори чрез социалните мрежи. В момента той е подсъдим за закана с убийство срещу активистката от протестите в София Боряна Георгиева, която обвинението твърди, че в началото на юли м.г. заплашил, че ще й отреже главата и ще се изходи във врата й.

Бисер Миланов е обвинен, че е помогнал на Цветан Бонев, брат на дясната у ръка Йордан Бонев, да подбужда към насилие и омраза срещу имигрантското население в района на столичната джамия "Баня Башъ".

Според обвинението Миланов е управлявал "Ауди Q7", докато братът на дясната му ръка крещял по мегафон призиви към хората да се саморазправят с имигрантите, които традиционно се събират около софийската джамия.

Ако двамата с Петното бъдат признати за виновни от СРС, могат да получат затвор до четири години, глоба от 5000 до 10 000 лева, както и обществено порицание.

Според обвинението Миланов е управлявал "Ауди Q7", докато братът на дясната му ръка крещял по мегафон призиви към хората да се саморазправят с имигрантите, които традиционно се събират около софийската джамия.

Пуснаха го заради децата му

Бисер Миланов и сега щеше да е зад решетките, ако съдът не се беше смилил над него заради трите деца, които има. Вместо да се кротне и да се грижи за тях, подсъдимият продължава да сее заплахи от в публичното пространство.

Съдът прецени, че по делото няма данни подсъдимия да се опита да се укрие. Взе предвид, че той има 3 деца едното, от които с трудова неспособност, и че по делото са приложени доказателства, че майка им живее и работи в Испания. Магистратите приеха, че децата му имат нужда от финансова и морална подкрепа и отмени задържането под стража на Миланов и му наложи мярка „подписка".

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари