Бисер Миланов се покри от страх в Русе

1
Главорезът Тишо Боксьора е по петите на Бисер Миланов
Главорезът Тишо Боксьора е по петите на Бисер Миланов Снимка: Никола Ончев

Главорезът Тишо Боксьора е по петите на Бисер Миланов, пише „Всеки ден", като се позовава на улични гамени от столичния кв. „Люлин". Русенецът с мазния прякор Петното скоро ще бъде „изчистен". Рано или късно мутрите на Тихомир Георгиев ще го намерят и така ще го излъскат, че ще се чуди откъде му е дошло", вещаят мрачно бандитите от най-големия квартал на София.

Те са наясно с драмата около Петното, тъй като се познават с бившата жена на Боксьора - Боряна. На 6 юли 2013 г. Миланов се издъни брутално, като я заплаши публично с убийство. „Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и ще ти се изходя във врата", изрепчил се Миланов на един от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

Заедно със заплахата „Знаеш ли колко души съм убил?" вербалната атака донесе на Петното няколко месеца арест и дело, което може да му коства поредна „ваканция" зад решетките. Зад гърба си 46-годишният Бисер Миланов вече има 7 присъди - за хулиганство, грабеж, за тежка телесна повреда, за закана за убийство. Прокуратурата е категорична, че Петното е „личност с установени престъпни навици".

Зловещите закани към Боряна Георгиева пък накарали бившия й мъж Тишо да вземе нещата в свои ръце. „Макар и да е обитател на Централния софийски затвор със 17-годишна присъда за умишлено убийство, престъпникът има свои хора навън, които с удоволствие ще смачкат това недоразумение от Русе", категорични са люлинчани.

Според тях освободеният наскоро срещу гаранция от 5000 лева Бисер Миланов се е завърнал в родния си град край Дунав и се е покрил от шубе пред кървава вендета. Петното се заврял в бардак, чиято съдържателка била негова стара любовница. „Той знае, че ние знаем къде е и затова е пуснал жълто на гащите", надъхват се отмъстителите.

Бисер Миланов и преди е имал тежки проблеми, някои от които решени радикално. Столичен криминалист разкрива, че в средата на 90-те години безспорният №1 Иво Карамански го направил представител на застрахователната си компания „Корона инс" за Русе. Петното обаче почнал да краде от касата, докато не бил заловен от Кръстника. Така един слънчев ден Карамански и гавазите му сгащили тариката, когото наказали по най-унизителния начин - групово изнасилване.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари