Бисер Миланов разкри цялата истина около мелето с бившата му приятелка

0
Миланов: Единствено и само съжалявам, че от нелепия инцидент пострада до скоро най-важния, най-близкия и уважаван от мен човек
Миланов: Единствено и само съжалявам, че от нелепия инцидент пострада до скоро най-важния, най-близкия и уважаван от мен човек Снимка: Дарик

Сагата с ареста на Бисер Миланов продължава да се разгаря с пълна сила.

Припомняме, че в края на миналата седмица лидерът на Национално движение "Свобода" бе задържан в Русе, защото посегнал на бившата си приятелка Йоанна. На 16 юни Миланов бе пуснат под гаранция от 1000 лева.

Той се е свързал с БЛИЦ, за да разкаже неговата версия за неприятната случка.

Вижте какво твърди Миланов. Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Във връзка с  нашумелите случай около моята личност през последните дни, мога да заявя следното: Влошените отношения между мен и Йоанна са плод на изнервената обстановка около местните избори на който се кандидатирах за общински съветник. Именно заради това ние се разделихме като приятели, но в последствие Йоанна позволи на родителите и да се месят в отношенията ни помежду ни, те от години бяха против нашата връзка и го натякваха постоянно и чакаха удобния момент, за да могат да и влияят.

Те знаят, че тя е изключително добър и чувствителен човек, но и лесна за манипулиране. Твърденията на майка и по Нова телевизия, че аз съм я търсил и че тя си е сменила номера и не можела да излиза сама никъде не отговарят на истината. Истината е че тя си е сменила номера заради родителите си и също така напусна работа именно заради тях и техните манипулации от които стана ясно по-късно, а именно на 07.06.2016 год., че те искат чрез Йоанна да приберат паричната ми гаранция, в размер на 5000 лв. Именно поради тази причина те допринасят с всичко да няма диалог между мен и Йоанна, като нажежават обстановката с изключително грозни заплахи, както за поръчването ми, за убийството ми, за изнасилването на децата ми от страна на баща й, така и от страна на майка и, която също ме заплаши с убийство, както и с това, че ще ме вкара в затвора с думите и, че когато дойде време ще пише това което и наредят.

Всички тези твърдения мога да ги докажа с факти, записи и свидетели. Всичко това продължи след като родителите и разбраха за нашите срещи в добри отношения през месец май.  Напрежението беше стигаше кулминационна точка и аз бях принуден да си внеса жалба, дори катастрофата ми в София е причинно следствена връзка за психологическото ми състояние в което се намирам. Въпреки всичко това аз не исках да внасям жалба, защото прекалено много уважавах и обичах Йоанна, тя за мен е един изключително достоен и честен човек и си оставаше такава.

Дори на 10.06 проведохме около двучасов разговор с нея, именно пред въпросният сервиз на който се случи нелепия инцидент три дни по-късно. Малко преди да се случи инцидентът, аз спрях от добрината си да и покажа жалбата и да и кажа, че на предния ден баща й отново се опита да ме провокира чрез трети лица, за което считам, че тя не знае. Инцидентът стана съвсем случайно, аз хванах Йоанна за ръката, за да я обърна към мен, но за съжаление тя се подхлъзна и падна в страни и назад и се удари в метален шкаф с монтирано менгеме на него. Аз още я държах за ръка, помогнах и да стане, но в отговор получих нов шамар.

Когато я вдигнах и й се извиних, тя продължаваше да ругае поради което си помислих, че просто си е ударила устната и не е нещо сериозно. Бях силно разочарован от нейното поведение и тръгнах към участъка, за да подам въпросната жалба от 8 листа, за да мога да предпазя децата си и самия мен от евентуални последици. Малко след като оставих единия екземпляр от жалбата на началника на участъка по телефона ми се обади един от свидетелите и приятел на вуйчо и, и ме осведоми, че на мястото е пристигнало патрул и аз се обадих на началника, че отивам да видя какво става, защото както обикновено предполагам, че някой ще се опита да ме злепостави по някакъв начин, както в последствие се случи и във всички телевизии и електронни медии. От моето минало знам как се нагласят престъпление срещу хора, които не са удобни именно на тази порочна система, която произвежда робство и престъпност и срещу която аз протестирам. Искам да отбележа, за да стане много ясно на обществото , че аз не протестирам срещу тази или онази политическа партия, а протестирам срещу цялата система и срещу задкулисието, което контролира партиите.

Също така протестирам срещу престъпниците облечени във власт, но и същевременно бих застанал на страната на всеки един достоен българин и гражданин от тази система, независимо от политическите му възгледи и от постовете, които заема в тази система, защото съм убеден, че има много свестни хора в законодателната, изпълнителната и съдебната власт.

След всичко това, което ми се случи звънях и изпратих писма до всички телевизии за право на отговор и сега съм в очакване на отговори, а противен случай ще води съдебни дела за уронване на авторитета ми и достойнството ми, както и за клевета и обида и ще поискам промяна на закона именно за тези две престъпления, защото според мен те трябва да са тежки и умишлени престъпления и да се наказват като такива по смисъла на закона. Единствено и само съжалявам, че от нелепия инцидент пострада до скоро най-важния, най-близкия и уважаван от мен човек."


Агенция БЛИЦ е потърсила и мнението на бившата приятелка на Миланов - Йоанна, но тя си беше изключила телефона, а във Фейсбук не пожела да отговори.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари