Бисер Миланов: "Моята детска мечта е да съм свободен!"

0
Общо събрание на населението на Русе" ще свика през януари 2015 г. Национално движение "Свобода"
Общо събрание на населението на Русе" ще свика през януари 2015 г. Национално движение "Свобода"

"Общо събрание на населението на Русе" ще свика през януари 2015 г. Национално движение "Свобода". Решение за това е взело събранието на организацията, което се е провело през почивните дни.

На него са присъствали членове и представители на ръководствата й от Североизточна България и от столицата, съобщи Бисер Миланов, популярен с прякора "Петното", който е избран за председател на Движението.

Въпреки  финансовите затруднения, Национално движение Свобода отново събра членове и ръководства от североизточна България и от столицата , на обявеното от тях преди месец събрание , което се проведе na 13.11.в град Русе. На събранието беше избрано ново ръководство , като за председател беше избран самият лидер на движението Бисер Миланов , който в същност беше единственият против, като се обоснова със следните думи:"Моята детска мечта е да съм свободен!"

Със заемането на този пост аз поемам спрямо всички Вас огромна отговорност и знам , че по този начин никога няма да бъда  свободен, но го правя единствено  , защото е дълг и чест на всеки български гражданин и баща да си отстоява правата и да защитава Оттечеството си ,за да може утре,  да погледне гордо децата си в очите и да им кажа, че не е стоял, а е направил всичко по силите си , да живеят свободни и да имат бъдеще !

За областен председател на движението беше единодушно избран Тихомир Марков.Активно, участие взеха много от членовете и някои от симпатизантите  един от които предложи,членуването в "СВОБОДА" да е със членски внос, като се обоснова с думите "ако ние не си помогнем сами, няма кой да ни помогне " и така ще бъдем независими след бурни дебати предложението на Ивайло Илиев беше прието единодушно.

Също така, Миланов заяви твърдо:" ще отстояваме правата и сигурността си на  граждани, а всеки който действа подривно, чрез познати стари полицейски практики, чрез средствата за масова информация, чрез притискане от горно ниво на полицейски служители, както и висши магистрати да извършват престъпления срещу  нас гражданите от" Национално Движение Свобода", нека знаят, че по този начин извършват измяна и предателство към собственния си народ и към към отечеството си, а това са най-тежките престъпления и един ден тези лица, ще бъдат наказвани с цялата строгост на закона!

Миланов завърши обръщението си с думите: Нека докажем, че сме  народ със силен дух,  народ с история, традиции и чест и заедно да възстановим и запазим родината си и нека никой не забравя, че властта произтича от  народа ! Ръководството на Национално Движение Свобода поеха инициатива за свикване на ''общо събрание на населението''на град Русе,което ще се проведе през месец януари 2015г.

Датата и мястото за предстоящото събрание ще бъде известени в средствата за масова информация!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари