Биляна Дудова посвети успеха на покойната си майка

0
Aз винаги се боря за моята майка. Вярвам, че тя е с мен. Надявам се, че съм я направила изключително щастлива, сподели шампионката
Aз винаги се боря за моята майка. Вярвам, че тя е с мен. Надявам се, че съм я направила изключително щастлива, сподели шампионката Видео: bTV

Шампионката ни от европейското първенство по борба Биляна Дудова даде ексклузивно телефонно интервю пред bTV след триумфа в Румъния. Българката посвети успеха на своята покойна майка.

"Aз винаги се боря за моята майка. Вярвам, че тя е с мен. Надявам се, че съм я направила изключително щастлива. Надявам се, че съм направила и всички мои близки много, много щастливи. Да докажа, че България не е една малка страна, а напротив - ние сме сърцат народ", каза Дудова.

Във финалната си схватка в категория до 59 кг Биляна Дудова беше безапелационна, надвивайки рускинята Светлана Липатова с 3:0. С успеха си българката се превърна в единствения борец на първенството в Букурещ, достигнал до триумфа без загубена точка.

"Има десет категории в борбата. Ние имаме четири финала. Би трябвало да сме се наредили на почетното място на европейската борба", заяви треньорът на женския национален отбор - Петър Касабов.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари