Билетите за всички концерти на Лили Иванова са разпродадени

0
Тази вечер голямата ни изпълнителка излиза на сцената в Сливен. Предстоят концертите й в Шумен, Добрич и София.
Тази вечер голямата ни изпълнителка излиза на сцената в Сливен. Предстоят концертите й в Шумен, Добрич и София.

Билетите за всички концерти от националното турне на Лили Иванова вече са напълно разпродадени.

Турнето, което тази година е под надслов „За пълноценни мигове с музиката“, е вече в средата си. Тази вечер, 15 октомври, голямата ни изпълнителка излиза пред публиката в град Сливен, в спортна зала „Васил Левски“. На 17 и 19 октомври е в градовете Шумен и Добрич, а на 25 и 26 октомври в зала 1 на НДК. За всички тези градове, включително и за София, билетите вече свършиха. Така следващата възможност да се види Лили Иванова на голяма сцена са концертите й в Берлин и Мадрид през месец ноември.

Националното турне на Лили Иванова под надслов „За пълноценни мигове с музиката“ представя репертоара от най-новия ѝ албум, който само за няколко месеца e с почти изчерпан тираж. Турнето се осъществява в партньорство с Лидл България. За четвърта поредна година компанията подкрепя голямата ни изпълнителка, като дава възможност на все повече хора да изживеят пълноценни моменти с българската музика и нейния най-емблематичен изпълнител.

В рамките на турнето близо 20 000 души в цялата страна ще станат част от концертите ѝ и ще се докоснат до музиката на Лили Иванова. Музикантите, които се качват с нея на сцената, са Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Росен Ватев (ударни) и вокална формация ЛаТиДа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари