Безопасно ли е да инсталираме приложенията на букмейкърите

0
Все по-глобализиращият се свят нямаше как да подмине и букмейкърския пазар
Все по-глобализиращият се свят нямаше как да подмине и букмейкърския пазар

Все по-глобализиращият се свят нямаше как да подмине и букмейкърския пазар

Всеки бранд се старае да направи изживяването на своите абонати максимално удобно. Преди години се налагаше да ходим до пункта, за да попълним фиш със своите прогнози, а сега всичко е на един клик разстояние. Нужно ви е само мобилно устройство и интернет. Можете да се запознаете например с мобилното приложение на Bet365 в този линк, ако търсите един от най-добре представилите се в тази сфера. Британският бетинг гигант е пренесъл абсолютно всичко от десктоп версията в своята апликация и така няма да ви липсва нито една опция, на която сте решили да заложите. Причината е в страхотната графика, приятния дизайн и добрата навигация. Събитията, които протичат на живо, са много удобни за проследяване, тъй като още на началната страница се виждат имената на съперниците, резултатът, минутата и основните коефициенти.

Но не само тази марка е насочила усилията си в разработката на приложение, а почти всички. Все пак по последни данни трафикът през мобилни устройства е над 70 процента от общия, срещу по-малко от 30 процента, използващи компютър или лаптоп. Така ще можете да поставите своите прогнози докато сте на разходка в парка, в обедната почивка, на опашката пед магазина или на вечеря с приятели. Заради това и някои сайтове като efbet и Winbet например, са направили така, че менюто им на мобилната версия да е още по-лесно за управление от това на компютъра.

Основният вариант за тегленето на App-овете е от самия сайт на дадения букмейкър, тъй като много платформи за сваляне не толерират хазарта. Естествено, в страниците на бетинг компаниите апликациите са напълно безплатни. Съвременните мобилни устройства са снабдени с голям дисплей и позволяват лесно управление, което ги прави удобни за играчите. Има хора, които се притесняват за това дали данните им няма да бъдат взети, но бъдете спокойни - нито един хакер няма да може да изтегли информация за вас от дадено буки, тъй като сайтовете са със силни защити. Освен това app-овете са от сериозни разработчици и не крият рискове.

Сред предимствата на мобилните апликации са, че хабят по-малко трафик, предоставят директен достъп до любимия ви раздел, а и не излизат в историята с посещенията ви в браузъра. Някои букмейкъри все още нямат специални приложения за Android и iOS, но за сметка на това са се постарали да изготвят толкова добра мобилна версия, че да е абсолютно удобна за всеки абонат.

В някои сайтове като Betano например, можете да гледате събитие на живо на целия екран на телефона ви - нещо, което не става на цял екран на десктоп версията, тъй като изглежда размазано. А на мобилния си телефон можете да гледате със супер качество поредната победа на Реал (Мадрид), някой от триумфите на Рафаел Надал, финалът на НБА и какво ли още не. Ако пък събитието, което ви интересува, не се предлага с картина, то ще има графика, която да ви информира за случващото се на арената на сблъсъка до момента.

Със сигурност няма да сбъркаме ако прогнозираме, че в следващите години процентът на ползващите мобилни устройства постоянно ще се покачва, така че ни очакват още много изненади и удобства, които букмейкърите ще изготвят за своите акаунти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари