БЧК - Разград раздаде закуски на украински бежанци на ЖП гарата в Русе

0
Над 150 украински граждани влизащи в страната - основно майки с деца получаваха подкрепителни напитки и закуски.
Над 150 украински граждани влизащи в страната - основно майки с деца получаваха подкрепителни напитки и закуски. Снимка: Фейсбук

Екип на БЧК Разград за пореден път оказваше подкрепа на бежанци в Русе

От 18 до 23 май доброволците от доброволния екип за работа при бедствия към БЧК Разград обезпечаваше дейността на подкрепителния пункт на централна ЖП гара в гр. Русе, става ясно от публикация на организацията във фейсбук.

Над 150 украински граждани влизащи в страната - основно майки с деца получаваха подкрепителни напитки и закуски.

Споделените от бежанците истории, споделените трудности, подадената за подкрепа ръка, намаляват чувството за несигурност в чуждата за тях страна, заявиха доброволците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари