Баце е несменяем! Медии и социолози късат ризи, свалят гащи за последно

2
Дърпат българите към убедеността, че може и да не ходи до урните защото „нещата са ясни“
Дърпат българите към убедеността, че може и да не ходи до урните защото „нещата са ясни“ Снимка: Христо Комарницки

Как се купуват и манипулират избори? Ето как.

ГЕРБ увеличава преднината, да благодарим специално на Борисов за новите ваксини, ДПС са трети, победата на Борисов е сигурна… Медии, политолози и социолози си късат ризите за последно в петък и с голи гърди (не буквално, слава Бог…) дърпат българите към убедеността, че може и да не ходи до урните защото „нещата са ясни“.

Задкулисието си върши работата. Съмненията че т.нар. големи медии са продажни се потвърди за пореден път, категорично. Надяват се, че населението е свикнало и няма да реагира. Да, населението е свикнало и няма да реагира. Поне по-голямата част.

Задачата, спусната от тъмните мафиотски сили бе: да се раздуват резултатите, за да потъне в тях купения и фалшифицирания вот. При слаба активност 3-4 пункта, „осигурени“ от МВР с покровителството на местни бандитски и нарко босове, натиск върху бизнеса и хора с проблеми и зависимости – решава победата.

Специален принос дават купени медии и тролове, които повече от два месеца подготвят „победата“. В тази кампания всички опоненти на сегашната власт бяха заливани с водопади от клевети, лъжи и небивалици. Не спряха опитите някои от кандидат-депутатите на опозиционните субекти да бъдат купени, настроени срещу своите, замесени в интриги.

Бе осигурена предварителна победа на статуквото. А статуквото е мафиотското управление, потънало в корупция, лъжи, измами, далавери.

И нещо много важно: единственият математик, гербаджията по сметка Мишо Константинов ще обяви резултатите. Всъщност вече ги обяви. Баце е несменяем – изразът, който ви превърна в безгласни същества. Робството има различни форми…

Защо всички изброени по-горе го правят? Заради пари и зависимости.

Няма нужда от доказателства – те са пред очите ви. Имате нужда от това да повярвате, че сте хора, които имат право на нормален, добър и смислен живот, а не да бъдете придатък на интересите на лъже елит, който се храни с пасивността и страха на хората.

Емил Азар / FrogNews

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари