Бащата на ученика от Пловдив: Дойде полицията, провери му лаптопа и го задържа за 24 часа

0
Той не е подозирал за фалшивите сигнали за бомба
Той не е подозирал за фалшивите сигнали за бомба Видео: NOVA

Той не е подозирал за фалшивите сигнали за бомба

Бащата на единия задържан 15-годишен младеж в Пловдив не е подозирал за фалшивите сигнали за бомба, които е изпращал сина му до различни институции и училища в града.

„Дойде полицията, провери му лаптопа и го задържа за 24 часа. Няма да му се карам, защото още е дете. Ще поговоря с него, че това не е редно”, разказа бащата Хамид Шихаб, предаде NOVA.

Семейството живее на метри от 6 РУ в Пловдив. Родителят чакаше за информация пред сградата на районното с адвоката на семейството.

Трима общо са задържаните младежи в Пловдив за подаване на фалшиви бомбени заплахи. Те са изпратили множество имейли до различни институции и учебни заведения.

Единият е пълнолетен и криминално проявен, а другите двама са непълнолетни лица на 15 години.

Домът на единия беше щателно претърсен и бяха иззети доказателства, които го уличават като автор на сигналите.

Заплахите за взривни устройства са изпращани от приложение. Младежът е един от заподозрените, които са го използвали. Той и съучастниците му могат да получат до 5 години затвор и глоба до 15 000 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Gost
    Чист Българин
  • -2
    1
    Похвално!
    Похвално е, че масата български ученици са последователи на Путин, Кремъл, СССР, и тероризират с хибридни атаки сатаНато и евро-?ейския съюз... нъл тъй ни съобщиха мисирките по медиите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари