Бащата на убитите деца в Сандански подал жалба за домашно насилие срещу жена си

0
Днес районният съд в Сандански задължи Трайков да се въздържа от упражняване на домашно насилие, да не доближава на по-малко от 200 метра жена си, както и да не приближава на по-малко от 20 метра местоработата ѝ като касиер-домакин в гимназия в Сандански
Днес районният съд в Сандански задължи Трайков да се въздържа от упражняване на домашно насилие, да не доближава на по-малко от 200 метра жена си, както и да не приближава на по-малко от 20 метра местоработата ѝ като касиер-домакин в гимназия в Сандански Снимка: bTV, стоп кадър

Бащата на двете убити деца в Сандански се жалвал от домашно насилие от страна на жена му

Кристина Дунчева бе арестувана и обвинена, че е убила децата си на 3 и 5 г. в средата на ноември. Месец по-рано тя е подала жалба до съда за защита от домашно насилие срещу мъжа си Георги Трайков, уточнява "24 часа".

Днес районният съд в Сандански задължи Трайков да се въздържа от упражняване на домашно насилие, да не доближава на по-малко от 200 метра жена си, както и да не приближава на по-малко от 20 метра местоработата ѝ като касиер-домакин в гимназия в Сандански. Трайков бе осъден и на 1000 лв. глоба.

Днес се разбра, че и той от своя страна е подал жалба за домашно насилие срещу Кристина. Съдът обаче я отхвърли като неоснователна.

Решението на районния съд подлежи на обжалване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари