Бащата на Азис е починал от коронавирус

4
Азис не е споделял с почти никого за трагедията, затова и зрителите се чудят на какво се дължи унилото му настроение напоследък
Азис не е споделял с почти никого за трагедията, затова и зрителите се чудят на какво се дължи унилото му настроение напоследък Снимка: Wikipedia

Азис, който е познат с огромен артистизъм и талант, напоследък се представя доста слабо в шоуто „Като две капки вода” и това прави впечатление на зрителите

 Причината за това се оказа лична трагедия на краля на фолка, който наскоро е погребал баща си Троян Боянов, споделят негови близки. Нежеланието на Азис да влага твърде много емоция в превъплащения, свързани с песни и танци, е напълно обяснима предвид мъката му, пише Марица. 

Близки до семейството разказват, че 74-годишният Троян Боянов се е лекувал от коронавирус в болница, но не е успял да се пребори с вируса. Той до последно мислел, че ще се справи с болестта в домашни условия и затова твърде късно потърсил докторска помощ. За съжаление, изходът е бил фатален за възрастния човек.

Азис не е споделял с почти никого за трагедията, затова и зрителите се чудят на какво се дължи унилото му настроение напоследък. Той е изключително раздразнителен, както стана ясно и от словесния му сблъсък с Фънки преди няколко седмици. Тогава изпълнителят на „Хабиби” нападна Димитър Ковачев заради обидното му отношение.

Азис споделил пред хора от обкръжението си, че се нуждае от усамотение, за да скърби далеч от чуждите погледи, но вече бил подписал договор с Маги Халваджиян и нямало как да се откаже, пише Уикенд.

Преди да издъхне, таткото на Азис живееше в китна къщурка в Костинброд и бе много обичан от съседите си. Те го определяха като добър и честен човек, винаги готов да помогне на нуждаещите се. Певецът многократно е настоявал Троян да се премести при него в София, ала възрастният човек оказвал да отиде в шумната и мръсна столица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари