Баща на болно дете: Заради тези ваксини за мен животът свърши!

16
Хора, да направим нещо!
Хора, да направим нещо! Видео: Младен Алексиев

Младен Алексиев от Варна призова всички родители на деца с увреждания да се обединят и да потърсят правото си за помощ от държавата.

Младен е баща на малкия Младенчо, който е в тежко здравословно състояние - със симптоми на епилепсия и детска церебрална парализа.

Бащата разказва, че детето му се е родило нормално, играело си е като всички останали, направило първи стъпки, тичало, използвало таблет, хранело се нормално. Не е имало никакви признаци, че има някакво заболяване.

След поставяне на ваксина, животът на семейството се преобърнал. Състоянието на Младенчо рязко се влошило. Младен пътува по корабите и с месеци наред е отделен от най-близките си, което още повече го измъчвало, защото нямал информация какво се случва със сина му.

"Заради тези ваксини, който иска може да ме обвинява, за мен животът свърши. Дали тези ваксини не трябва да бъдат проверявани, дали това дете не трябва да бъде проверено. Казват "генетично болно", ами нали затова не трябва да се поставят ваксини, които водят до парализа на такива деца като нашето?..Имаме си личен лекар, който го е преглеждал, имали сме зачервено гърло, лек грип. Но дали, ако нашето дете е имало генетично заболяване, не трябваше да се види това нещо?", недоумява пострадалия баща.

Фондът за лечение на деца е отказал помощ за Младенчо, но семейството е събрало средства от дарения на съпричастни хора и е проведена терапия на момченцето в Турция. Има леко подобрение в състоянието му, по-спокоен е, намалели са гърчовете.

"Призивът ме е: Хора, да направим нещо! Трябва нашата държава да застане зад нашите болни деца, да застане зад нас и да ни помага! Да се съберем всички и да направим заедно промяната! Ще обяснявам всеки ден какво се случва с Младенчо, за да накарам българския народ да се вдигне!", апелира през сълзи изстрадалият родител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари