Башар Асад е в болница с мозъчен инсулт?

0
Арабските средства за масова информация не спират да разпространяват противоречива информация за състоянието на сирийския лидер
Арабските средства за масова информация не спират да разпространяват противоречива информация за състоянието на сирийския лидер

Арабските средства за масова информация не спират да разпространяват противоречива информация за здравословното състоянието на президента на Сирия Башар Асад.

Позовавайки се на ливански медии, „Ал Арабия” съобщава, че Асад е приет в една от болниците в столицата Дамаск след прекаран мозъчен инсулт, пише Блиц.

Позовавайки се на френското издание Le Point, „Ал Арабия” съобщава също така за появилите се слухове, че президентът е убит от един от личните си телохранители – иранеца Мехди ал Якуби, с един изстрел в главата.

За това, че Асад се намира в безсъзнание и е прикован към болничното легло пише в социалната мрежа водещият на „Ал Джазира” Файсала ал Касим, съобщава "Дейли Сабах".

Сирийските държавни медии на свой ред опровергават съобщенията, акцентирайки, че по този начин се правят опити да се нанесе удар върху законната власт в страната. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари