Българските консулски служби в Русия не са преустановили прием на документи

1
Процесът е забавен заради намаляването на техническия състав
Процесът е забавен заради намаляването на техническия състав Снимка: МВнР

Към момента приемът на документи и тяхната обработка в консулските служби на България на територията на Русия не е преустановен.

Процесът е забавен заради намаляването на техническия състав. С приоритет се обработват спешни и хуманитарни случаи, съобщава БТА, като се позовава на Министерството външните работи у нас.

Изявлението на външното ведомство е по повод медийни публикации, че консулството ни в Москва временно спира приема на документи за туристически визи и визи за собственици на имоти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ;Lll
    дойче веле избухна: про100$$ к!р0 пак откачи - отново поиска да гони още руски дипломати, но парапетната лена го утешава, но не на парапета!
  • -2
    1
    ////
    А трябва да напуснат! про100$$ к!р0 е виновен, както и @сен ф@силеф - интересуваше ги само да навредят на Русия!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари