Български волейболист катастрофира в Италия

0

Българският волейболист на Консар (Равена) Димитър Димитров катастрофира с автомобила си в Италия.

21-годишният диагонал, който бе привлечен от Равена от ЦСКА, пострада в автомобилна катастрофа, станала в неделя вечерта в Лидо Адриано, където живее, съобщи Спортал.

Българският волейболист, който има мачове и за националния отбор на България, е участвал в челен сблъсък между шофирания от него автомобил и друга кола, в която са пътували двама мъже на 48 и 52 години.

И тримата пострадали, сред които и Димитър Димитров, са излезли живи от колите, като никой от тях не е с опасност за живота.

Димитров и останалите двама участници в пътния инцидент са откарани в болница с линейка.

Първите диагностични изследвания изключват усложнения и фрактури на Димитър Димитров, но лекарите го оставят в болница за 48-часово наблюдение на общото му състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари