Български тираджия почина във Франция

12
Бащата на две деца е открит мъртъв в камиона си
Бащата на две деца е открит мъртъв в камиона си

41-годишен мъж от Благоевград е намерен мъртъв във Франция.

Методи Гръчки е работил като международен шофьор в транспортна фирма от областния център на Пиринско. Миналия четвъртък от фирмата се чули с него за последен път и после шофьорът спрял да вдига телефона си. Два дни негови близки и шефове се опитвали да се свържат с него по телефона, но опитите им не се увенчали с успех, пише Struma.com.

Местоположението на камиона му е било засечено с GPS. Возилото е намерено на паркинг, а водачът му лежал безжизнен. Твърдеше се, че младият мъж е починал два дни преди да бъде открит.

Методи е издъхнал по време на почивка, а минути преди това е разговарял по телефона със съпругата си и по нищо не личало, че се чувства зле, разказаха запознати пред. Трагедията разтърси всички, които го познават. Методи има прекрасно семейство с две деца. Черната новина потресе и гилдията на международните шофьори в Благоевград.

Изключително трудна и отговорна е работата им, това създава страшно напрежение на момчета, коментираха негови приятели, узнали черната вест. Потресен от случилото се е и собственикът на фирмата, Кирил Златков, който бил в близки приятелски отношения с Методи и семейството му.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари