Български тираджия издъхна на магистрала край Будапеща

0

Жестока катастрофа в Унгария е отнела живота на мъж, шофирал камион с регистрация от Монтана, съобщи BulNews.

Трагичният инцидент е станал вчера към 21 часа. 

От полицията в Унгария съобщиха, че в района на Лайошмиже на магистрала М5 към Будапеща са катастрофирали монтански камион с регистрационен номер М 1471 ВХ и лек автомобил "Судзуки“.

41-годишният български гражданин пътувал с камион "Ивеко“ от Сегед към Будапеща. Мъжът е управлявал голямата машина в лявата лента и направил опит да се включи в движението по дясната. В този момент обаче камионът се сблъскал с японското возило.

Заради силния удар, шофьорът на камиона изхвръкнал от кабината и паднал на магистралата. Точно тогава от там минавал лек автомобил "Шкода“, който премазал българина. Камионът обаче продължил да се движи по магистралата, като няколко пъти се блъснал в мантинелата, а след това се спрял в отводнителния канал. Судзуки-то също било навлязло в канавката.

По данни на унгарската полиция 41-годишният българин е загубил живота си на място от травмите. Той е управлявал без поставен поставил предпазен колан, което е можело да спаси живота му.

Шофьорът на японската кола също пострадал сериозно, като се наложило пожарникари да режат ламарините на возилото, за да го извадят. Причините за катастрофата още се разследват. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари