Българска актриса партнира на Том Круз в новия филм от поредицата "Мисията невъзможна"

2
Доротея Толева влиза в ролята на руски агент, който се опитва да попречи на героя на Том Круз да изпълни мисията си
Доротея Толева влиза в ролята на руски агент, който се опитва да попречи на героя на Том Круз да изпълни мисията си

Доротея Толева влиза в ролята на руски агент, който се опитва да попречи на героя на Том Круз да изпълни мисията си

Актрисата Доротея Толева участва с Том Круз в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“. Новината съобщиха разпространителите на продукцията за България. Тя влиза в ролята на руски агент, който се опитва да попречи на героя на Том Круз да изпълни мисията си, предаде БТА.

Доротея Толева е бивша професионална спортистка и модел, след което изкарва актьорски курсове в Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон. Позната е, заедно със своята близначка Емануела, от риалити шоуто „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Впоследствие участва в сериала „Господин Х и морето“. Игра и в българския филм „Шекспир като улично куче“, който в момента е по кината.

Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“ ще е седмият и предпоследен филм от едноименната филмова поредица. Режисьор и сценарист отново е Кристофър Маккуори. Той заедно с Том Круз са продуценти на филма. Освен Круз и Доротея Толева в актьорския състав влизат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и др.

Премиерата на новия филм от кинопоредицата в България е на 14 юли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари