България ще поиска екстрадиция на задържаните в Турция за убийството на граничен полицай

0
За смъртта на Петър Бъчваров са задържани двама братя
За смъртта на Петър Бъчваров са задържани двама братя Снимка: bTV

Ръководството на МВР и следователи са в Одрин заради убийството на Петър Бъчваров

След убийството на границата, тази сутрин екип следователи и двама от заместник-министри на вътрешните работи пристигнаха в Одрин.

Преди час започна срещата им с валията. От турска страна присъства комендантът на гарнизона, под чието ръководство е охраната на границата. Там е и част от професионалното ръководство но МВР, информира bTV.

За убийството, което отне живота на граничния полицай Петър Бъчваров, са задържани двама братя.

Снощи заместник-главният прокурор Борислав Сарафов заяви, че България ще поиска екстрадицията им. Работи се по различни версии, като сред тях са трафик на наркотици или мигранти.

Престрелката в района на село Голям Дервент, край границата с Турция, стана в понеделник вечерта, докато граничният полицай и негов военен колега са патрулирали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Съдията
    Да ги докарат двамата братя и да ги увесят на байрака на Резово за назидание на останалите! И стрелба на месо по ВСЕКИ, който се опита да премине нелегално границата!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари