Българи и украинци се събраха на флашмоб в чест на Украйна

0
Симпатизанти на каузата се събраха в Морската градина в Бургас
Симпатизанти на каузата се събраха в Морската градина в Бургас Видео: NOVA

“Верига на единството” е международно мероприятие

Украински бежанци у нас и симпатизанти на каузата им се събраха в Бургас, за да отбележат Деня на независимостта на Украйна, информира NOVA.

Флашмобът “Верига на единството” е международно мероприятие. То се провежда в множество страни, сред които и България. Симпатизанти на каузата се събраха в Морската градина в Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    123
    Пълни идиоти! Добре захлебени от фондациийките на Сорос!
  • 5
    4
    А-ха
    Той и Путин организира един флашмоб в уСрайна, Ама се веят предимно руски знамена.
  • 9
    3
    русенец
    Ако имахме икономическа полиция, контраразузнаване и данъчни, то щеше да е интересно да разследват участниците и да оповестят кой плаща всичко това. Изобщо е време България да се изчисти от НПО-та и разни организацийки с външно финансиране.
  • 12
    2
    colibri
    Защо организаторите на протеста- ДБ, ПП и "Боец" не организират протест в името на БЪЛГАРИЯ?г. Какво правят украинци с украински знамена на бълг. протест,обявен от организаторите? Здравите, прави украинци защо не защитават родината си, а се надяват на мобилизацията в страната си? Много е лесно да размахваш знамена в мирни държави,нали?Войната е кърваво занятие и високопарни слова не са нужни...
  • 11
    1
    В Кабул
    Талибани и симпатизанти организираха флаш-бомб в рамките на международното мероприятие "Верига на експлозията"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари