Баба Маргарита от Новград продължава да танцува като момиче

1

Много гости, близки и роднини се събраха, за да честитят рождения ден на Маргарита Божанова от Новград.

Дългогодишната административна служителка отпразнува своя 80-годишен юбилей. Редом до рожденичката беше и съпругът  й Божан, с когото са заедно повече от 60 години. Двамата съпрузи след пенсионирането си живеят в селото, а по-голямата част от трудовата им дейност е преминала в Свищов. Семейство Божанови има две дъщери, но най-голямата им радост са четиримата внуци и двамата правнуци.

В знак на признателност баба Маргарита получи много цветя и подаръци. Кметът на селото Диана Копчева поздрави рожденичката като й пожела много здраве, щастие и дълги години да се радва на потомците си и връчи на юбилярката поздравителен адрес. На рождения си ден баба Маргарита за пореден път показа, че през годините не е загубила младежкия си дух.

Заедно със съпруга си дълго време танцуваха, като демонстрираха пред гостите уменията си не само при народните танци, но и че владеят до съвършенство и класическите стъпки на валс, танго, ча ча. Кметът на селото не скри, че се обсъжда идеята кръгли годишнини да се празнуват заедно с жителите на Новград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари