Автовоз и цистерна се сблъскаха край „Дунав мост”

3

Движението е частично блокирано

Инцидент в района на „Дунав мост”.

Съобщава се, че движението е частично блокирано, информира NOVA.

Причината - катастрофа между автовоз и цистерна. Ударът е станал около 3 ч. тази нощ. Малко по-късно - около 6 ч., на същото място катастрофира автобус с турска регистрация.

Вижте кадри от мястото на инцидента

По първоначални данни няма загинали, а само пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    Само гледам
    Като гледам как са поставени обезопасителни конуси,знаци направо всички са за актове,а ченгетата къде спят в тоя натоварен периметър и как си вършат работата 24-часа в денонощието и 365 дена в годината,кой ще отговори? Те могат ли да регулират кръстовище в случай на авария на светофари например? Наблюдавах едни нещастници веднъж на кръстовището на "Олимпа".Голям смях падна.Нямам думи за движения и ръкомахания.Прането и кюлотите на бабите си ли простираха,така и не разбрах. :-) :-))
  • 9
    4
    Джамбаз
    До три дена колите от автовоза са по къщите, "Като нови, карани от пенсионер в неделя до църква, без удари и скрити дефекти"
  • 9
    3
    КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ
    Контролните органи са длъжни да създават ред.Това става с лично участе на служителите и контролиране на пътната обстановка и движение Може да използват допълнителни преместваеми знаци,предупредителни,забранителни или указателни.Същите се поставят на определено разстояните по ред,начин,правилник и инструкция определена със закон.Цел: Обезопасяване на движението.Съобразно пътната обстановка и натовареноста на участъка се определята и поставят брой служители според нуждите.В случай на недостиг на такива се ангажират допълнителни сили от Районните Управления,участъци или ГП.ТЯХНОТО ПРИСЪСТВИЕ СЕ СВЕЖДА ДО УЧАСТИЕ И РЕГУЛИРАНЕ СЪС НАБЛЮДЕНИЕ И ПРЕДПРИЕМАНЕ НА ДЕЙСТВИЯ КОИТО СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО АДЕКВАТНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ МЕРКИ С ЦЕЛ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ПТП,А НЕ СТОЕНЕ В АВТОМОБИЛА"ЛЪЗГАНЕ ПО ТЪЧ СКРИйН" НА ТЕЛЕФОНА ИЛИ СЪНЕНО ПОЧЕСВАНЕ ПО КЮСЕТО ИЛИ РЕХАВАТА БРАДИЦА ПОД ОСКУБАНИТЕ ВЕЖДИ.НА ДЪРЖАВАТА НЕ И ТРЯБВАТ МАНЕКЕНИ И УЧАСТНИЦИ В ТРАВЕСТИТ ШОУ,А ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ.ПО ВЪЗМОЖНОСТ ПОЛИЦАИ.КОЙТО МУ ТЕЖИ ДА Я РАБОТИ ТАЯ ПРОСТА РАБОТА,ДА НАПУСКА.ТЯ НЕ Е ЗА ВСЕКИ.КОЙТО НЕ ИСКА ДА СИ НОСИ ФУРАЖКАТА НА ГЛАВАТА ДА СТАВА СЕКРЕТАРКА В ЧАСТНИЯТ СЕКТОР.
  • 18
    2
    Галюн таймс
    Доскоро последният камион на опашката включваше аварийни светлини...там НЕ Е ПАРКИНГ...около ДДФто също има знаци забраняващ спиране и паркиране но традиционно е пълно с тирове...оня ден вътре в кръговото на моста имаше спрял ТИР...колко народ трябва да се изпоблъска,заради камиони и липса на паркинг,за тях...то тротоари правиха на паркинг със съответното ограничение на скоростта...то глупости...КОЛКО ГОДИНИ продължава този щастлив ХАОС?
  • 6
    1
    Овластият Отправител
    И сега как колегата от Нисово ще дойде на работа? Днес СЕКСагента Приста ще е на самоуправление. Ще се клати креватя на ЕКОлогичната.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари