Автобуси със "спонтанно" протестиращи задръстиха София

0

ДПС и "Възраждане" ще протестират и днес срещу правителството

Протестиращи срещу коалиционното правителство на Кирил Петков пристигнаха в София с организиран транспорт. Снимки и видео в социалните мрежи показват, че централният столичен булевард "Дондуков" е задръстен с паркирали автобуси. От регистрационния номер личи, че част от тях идват от Разград, Кърджали и Хасково. Най-вероятно става дума за симпатизанти на ДПС, които участваха в антиправителствените демонстрации пред парламента и във вторник, пише вестник СЕГА.

Днес протестът за оставката на Кирил Петков се провежда пред катедралата катедрала “Св. Александър Невски”. Освен ДПС, там ще протестират и партия "Възраждане". "Благодарим ви за подкрепата вчера! Борбата продължава и днес. 17:00 ч. зад Народното събрание, до Александър Невски", пише в профила на партията във Фейсбук.

Привърженици на "Възраждане" се събраха на протест срещу кабинета зад парламента

На същото място се провежда и демонстрация под надслов "Национален протест против високите цени на горивата". Искания им са цените на бензин и дизел да са под 2лв, а на газа под 1лв. Част от протестиращите се заканват да стигнат до Народното събрание.

Освен срещу правителството, днес ще има и "Шествие на промяната". "Не на мафията! Не на корупцията! Не на задкулисието! Не искаме нови избори и не искаме ГЕРБ и ДПС на власт!", пише в описанието на събитието. Началната точка на шествието е пл. "Народно събрание"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    3
    Tita
    Ami na drugite izbori pak glasuvaite za Vyzrazdane,pros narod slaba dyrzava,otvorete si nai posle ochite,nali vidqxte s kogo se pregyrnaxa i te i gerb i slavi,pak za tqx glasuvaite,ili si stoite v ky6ti i 4akaite kato mi6ki drugi da izbirat vmesto vas
  • 6
    2
    Мале-мале!
    Рашистките подлоги от вгъZраждани се оказаха и подлоги на резаците от ДПС! Приветствайте коалиция МАФИА! БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ! МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ!!!
  • -4
    1
    Бай Чеп
    БосфорТВ два пъти за два дни прави анонс на "спонтанни протести" в подкрепа на правителството и като включат репортера се оказва, че протеста го няма!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари