Автобус се запали на магистрала "Черно море" край Варна

1

Автобус, превозващ украински граждани, се запали на автомагистрала "Черно море" край Варна.

За щастие, при инцидента няма пострадали, предава БНТ.

Инцидентът е станал около 10:00 часа тази сутрин. По първоначална информация пожарът е тръгнал от турбината на двигателя на превозното средство.

Автобусът е превозвал 44 украински граждани към Камчия. При възникването на пожара, шофьорът веднага е отбил превозното средство и пътниците са успали да слязат от автобуса. Водачът е опитал сам да потуши пожара, но неуспешно. На място са изпратени 3 пожарни автомобила за справяне с огнената стихия.

Пред БНТ шофьорът на автобуса заяви, че превозното средство е преминало успешно през редовен технически преглед.

Заради инцидента движението по АМ "Черно море" беше временно спряно като трафикът се отбиваше още от Аспаруховия мост във Варна и се образуваха задръствания. Движението на автомобили вече е възстановено като трафикът се осъществява двупосочно в платното на АМ "Черно море" в посока Бургас.

Украинските граждани бяха прекачени на друг автобус към Камчия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари