Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Аварийните светлини "пазят" нарушителите в Русе

8
Не е тайна за никой, че шофьорите масово използват аварийните светлини за да паркират на забранени места
Не е тайна за никой, че шофьорите масово използват аварийните светлини за да паркират на забранени места

Не е тайна за никой, че шофьорите масово използват аварийните светлини за да паркират на забранени места

Кръстовището на улица "Борисова" и улица "Хан Крум" ежедневно може да видите спрели автомобили на аварийни светлини, дори по някога се карат за свободно място. Кръстовището е регулирано със светофар, има видеонаблюдение от Община Русе и полицейски патрули в района, но изглежда, че никой от институциите не иска да се спазват правилата.

Вчера към 15:20 часа един "баровец" спря на аварийни в кръстовището, за да одите да си купи фъстъци от близкото магазинче. След минута спира полицейски патрул пред него и излизат двама униформени, които мислех, че ще глобят нарушителя. Даже шофьорът виждайки полицаите дотича до тях, за да се оправдае за нарушението, но полицаите го успокоиха набързо, че не са там заради него и тръгнаха пеш в посока към площад "Свобода", а шофьорът вече спокоен се върна в магазинчето.

Чудя се, защо въобще има камери на Община Русе, които никой не гледа и защо полицията не регулира движението в нашия град? Сигурно защото е по-лесно да събират глоби за превишена скорост с триноги - повече пари за бюджета без много усилия. 

Автор: Н. Маринов
(Автор: Н. Маринов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Иванов
    само че от снимката не се виждат номерата на колите
  • 10
    2
    ??!!
    чл.98 ал.1 т.6 от здвп престоят и паркирането са забранени: ............................................................ т.6 на кръстовище и на по- малко от 5 метра от тях.
  • 22
    1
    шофер
    Защото са мишоци - страхливци и неграмотници! По-лесно е да да се криеш по драките с камерата, отколкото реално да контролираш спазването на правилата. А ако случайно нарушителят е някой по-така, елате ги вижте - ще се счупят от кривене и раболепие, мазниците!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари