Асена Сербезова: Няма рязко повишаване на заболеваемостта на децата

1
Така отговори министърът на въпрос дали предстои ново онлайн обучение
Така отговори министърът на въпрос дали предстои ново онлайн обучение Видео: Darik

Не наблюдаваме рязко повишаване на заболеваемостта на децата

Това това каза министър Асена Сербезова пред Дарик Радио като така отговори на въпроса, предстои ли ново онлайн обучение.

Преди да се пристъпи към обучение от дистанция има и друг мерки, които могат да се приемат, за да останат децата в клас, посочи тя.

94 процента от новозаболелите не са ваксинирани, а и повече от 93 процента от починалите също не са били ваксинира, допълни Сербезова.

Повишава се броя на ваксинираните във всички групи, включително и сред медицинските специалисти и учителите, само за последните три дни са поставени над 100 хил. ваксини.

Започна вътрешна проверка по процедурите за купуването на тестовете, а освен това се извършва и външна проверка, чийто материали са в прокуратурата, допълни Сербезова по въпроса за тестовете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари