Асен Василев: Ние няма да влезем в диалог с крадци

1
Г-н Карадайъ, вие сте готови да се прегърнете с „Възраждане”, за да ни свалите от власт
Г-н Карадайъ, вие сте готови да се прегърнете с „Възраждане”, за да ни свалите от власт

Г-н Карадайъ, вие сте готови да се прегърнете с „Възраждане”, за да ни свалите от власт

"32 години ДПС е в политиката и най-бедните краища на държавата са там, където са избирателите на ДПС, но едни от най-богатите хора в държавата са членове на ДПС. Ние не се борим и не проповядваме срещу хората, които гласуват за вас, ние се борим срещу хората, чиито банкови сметки вие пълните и срещу диалога, който вие искате, за да се краде безпардонно и безцеремонно. Това няма да продължи, ние в такъв диалог няма да влезем с никой!"

Това заяви вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев от парламентарната трибуна по време на разпаления дебат по исканата оставка на председателя на 47 Народното събрание Никола Минчев, предаде БГНЕС.

"Вие говорите с надеждата, че ние сме нещо временно, което ще отмине. Ето ви още една новина, няма да отмине! Това е началото, което българското общество поиска ще иска по площадите всеки ден. Ще си отвоюваме държавата", заяви Василев, който присъства в пленарна зала днес, заедно с министър-председателя и половината кабинет.

"Толкова е дълбока кризата, че вие сте готови да се прегърнете с „Възраждане”, г-н Карадайъ, за да ни свалите от власт", каза още вицепремиерът.

"Толкова е дълбока кризата за хората, които си стоят в сараите и се опитват да управляват държавата", обърна се още вицепремиерът към лидера на ДПС, който излезе на трибуната и взе думата без процедура по начина на водене.

Мустафа Карадайъ от своя страна отново нарече „Продължаваме промяната” и правителството с думите „случайни минувачи”. Той заяви, че кабинетът „Петков” прави политика в името на фирмите на мафията и задкулисието.

Изказването на Асен Василев провокира бурни възгласи от едната страна на залата и аплодисменти – от другата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари