Асен Василев: Не сме говорили със Слави Трифонов, нямаме и намерение

1
Не е ясно дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет
Не е ясно дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет Снимка: БНТ

Не е ясно дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет

"Дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет на ПП зависи от разговорите с коалиционните партньори и решението на партията". Това заяви в "Панорама" кандидатът за премиер на артията и настоящ финансов министър Асен Василев.

В момента все още търсим подкрепа за програмата на този кабинет и начинът, по който работи. да тръгнем да сглобяваме кабинет преди да е ясно дали програмата и начинът на водене на политика имат подкрепа не е прибързано.

Той заяви, че ПП все още не е събрала подкрепата на 121 депутати. на въпрос дали смятат да разговарят със Слави Трифонов, Василев отговори:

"Не, нямаме и намерение. С г-н Трифонов и въобще с ИТН като структура, ръководена по начина по който тя везе в първия кабинет, имаме сериозни различия. целите, които ние смятаме, че трябва да се следват, е средствата да отиват при всички български граждани и да се спре с това определени фири да взимат големи поръчки, да са предварително избрани. Трудно виждам как ПП може да взаимодейства по този начин с някой, затова ни търсим в момента хор, които много ясно искат да застанат на страната на гражданите"

В цяла Европа имаме най-голямото неравенство между бедни и богати и основната причина за това е, че всички еврофондове отиват при предварително избрани фирми с предварително нагласени поръчки

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари