Арнолд Шварценегер стана дядо

1
Все още дядото не се е похвалил официално, че има внуче
Все още дядото не се е похвалил официално, че има внуче Снимка: БГНЕС

Малко след 73-ия си рожден ден Арнолд Шварценегер стана дядо

Голямата дъщеря на актьора, направил паметна роля като Терминатора - писателката Катрин Шварценегер и нейният съпруг - актьорът Крис Прат, наскоро са станали родители, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Това е заявил братът на Катрин, Патрик Шварценегер, във видео от уикенда, с което разполага "Ентъртейнмънт уикли".

"Те се чувстват страхотно. Наскоро получиха своя малък дар", казва синът на Арнолд Шварценегер, докато напуска пазар в Санта Барбара, Калифорния.

В отговор на поздравлението по случай това, че е станал чичо, 26-годишният Патрик отговаря с вдигнат палец. След това той показва пред камерата пакет с розова панделка, преди да се качи в автомобила си. Остава неясно дали подаръкът е за сестра му или за новото попълнение в семейството.

Въпреки че Патрик Шварценегер не споменава кога се е родило бебето, неназован източник, цитиран от "Ентъртейнмънт уикли" съобщава, че автомобилът на Крис Прат е бил забелязан пред болницата "Сейнт Джон" в Санта Барбара в петък следобед.

41-годишният Прат, който има 7-годишен син от бившата си съпруга Ана Фарис, и 30-годишната Катрин Шварценегер се ожениха в Монтесито, Калифорния, през юни миналата година. През април тази година двойката оповести, че очаква дете, припомня изданието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари