Арестуваха мъж, отглеждал канабис в имот край Русе

5

20 растения марихуана са открити и край село Табачка

При реализираните проверка на екипите, във връзка с операцията на полицията вчера, в землището на село Табачка в близост до улица на селото, в парцел извън регулация, са открити 21 броя растения от вида на марихуаната. Те били засадени в пластмасови бидони, вкопани в земята и пълни с компост - торопочвена смес.

Извършен е оглед на място от оперативна група на полицията и по случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Две могили, за престъпление по чл.354в, ал.1,пр., т.2 от НК.

Тази сутрин, в хода на продължаващите полицейски действия по започналата вчера операция, във вилен имот в местността „Петролна база“ край Русе, е задържан 33-годишен мъж. Установено е, че той е засадил и отглежда там общо 31 растения канабис и съхранява около 600 грама суха тревна маса. Извършен е оглед на място в имота, а при последвалите процесуално следствени действия в апартамент в гр. Русе /от таванско помещение/ са иззети още около 500 грама марихуана, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Образувано е досъдебно производство по описа на ОДМВР – Русе за престъпление по чл. 354в, ал. 1, пр. т. 2 от НК, а мъжът е задържан със заповед за задържане по ЗМВР за срок до 24 часа. Работата на разследващите продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    fas
    изловиха електората на Подмяната и НЕ!европа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари