Арест и водно оръдие пред парламента

0
Преди началото на демонстрацията полицейското присъствие беше засилено
Преди началото на демонстрацията полицейското присъствие беше засилено Видео: NOVA

Най-големият полицейски синдикат с призив: Да не се стига до ескалация на напрежението

Полицията арестува млад мъж на протеста. Той е задържан с газов пистолет. Оръжието е иззето, а арестуваният е отведен в РУ, предаде NOVA

В деня с най-много нови заразени с COVID-19 от началото на пандемията, протест срещу зеления сертификат блокира жълтите павета. Демонстрацията е организирана от политическа партия "Възраждане", които искат отпадане на здравния документ. 

Начален час на събитието беше обявен 12.00. Организаторите се заканиха на демонстрацията да присъстват около 10 хиляди души от цялата страна. 

Парламентарната група на „Възраждане” пък напусна пленарната зала по време на днешното заседание на Народното събрание, за да се присъедини към протеста. Лидерът Костадин Костадинов най-вероятно ще пропусне партийното събитие, тъй като е поставен под карантина заради контакт със заразения с коронавирус парламентарен шеф Никола Минчев.

Междувременно най-големият полицейски синдикат излезе с призив към протестиращите - да не се стига до ескалация на напрежението.

Преди началото на демонстрацията полицейското присъствие беше засилено. На мястото има и водно оръдие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари