Арабаджиеви най-спокойно разглеждат яхти на изложение в Кан

0

Въпреки издадената европейска заповед за арест на Ветко и Маринела Арабаджиеви от тях вече две седмици няма и следа, или по-точно няма официална следа.

Според източници на ФАКТИ атрактивното семейство е било забелязано най-спокойно да разглежда яхти на тазгодишното изложение в Кан, което продължава до 16 септември.

Явно Арабаджиеви се чувстват в пълна безопасност, защото дори не са си направили труда да заминат за някоя екзотична дестинация извън Стария континент, за която издадената заповед за арест няма да важи.

Естествено е да си зададем въпроса: Кое прави Арабаджиеви толкова сигурни за тяхната неприкосновеност? Ако трябва да се поддадем на Теорията на конспирацията, лесно може да се досетим, че в момента текат пазарлъци, като параметрите им най-вероятно са с респектиращ брой нули. Сметките обаче на договарящите се страни може и да излязат криви, ако френската полиция се намеси и арестува Ветко и Маринела, но и тук възниква един въпрос: Знаят ли въобще френските служби, че малка България издирва своите големи хотелиери?

Докато чакаме развитие по случая, в ареста остава наследникът на маститата фамилия Вълчо Арабаджиев - Младши. Той бе първоначално задържан, а след това пуснат под гаранция срещу 20 000 лева. Апелативният съд обаче го върна отново зад решетките. Междувременно адвокатът на семейството успокои, че издирваните щели да се приберат доброволно в България до дни.

Главният прокурор пък обясни, че са предприети всички действия по реда на международната правна помощ за установяване на местонахождението на Ветко и Маринела и отмина с иронично поклащане на главата "обещанието" на адвоката, като заяви, че не коментирал неща, изречени пред микрофони.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари