Антон Марков: Няма желаещи за сухопътна евакуация от корабите „Рожен“ и „Царевна“

0
Работи се върху осигуряването на син коридор и прибирането на двата кораба с екипажите в България, заяви Антон Марков
Работи се върху осигуряването на син коридор и прибирането на двата кораба с екипажите в България, заяви Антон Марков Снимка: архив

Работи се върху осигуряването на син коридор и прибирането на двата кораба с екипажите в България, заяви Антон Марков

Твърде оптимистични са прогнозите за евентуална евакуация на кораба „Царевна“ в рамките на 7 до 10 дни, защото в момента пристанището е минирано. Това каза Антон Марков, началник на Ситуационния център към МВнР, цитиран от bTV.

Има два потопени големи крана, които трябва да се разчистят и самото територията на пристанището в момента се прочиства от войските, така че предполагам, че 10 дни ще са оптимистична прогноза“, допълни той.

По думите му българските власти са се съсредоточили върху двата кораба – „Рожен“ и „Царевна“.

Няма желаещи в двата кораба за сухопътния евакуация. Затова работим върху осигуряването на син коридор и прибирането на двата кораба с екипажите в България“, заяви Антон Марков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари