Антимафиотите конфискуваха кафе менте

0

Разпространение на неистинско кафе предотвратиха служители на отдел „Киберпрестъпност“ в ГДБОП за противодействие на онлайн престъпления срещу обекти на защитени търговски марки.

Операцията е проведена вчера, съвместно със служители от сектора за борба с организираната престъпност - Хасково, под ръководството на Районната прокуратура.

Проверени и претърсени са четири склада в индустриалната зона на Хасково и са иззети 1496 кутии, съдържащи общо 41888 пакетчета разтворимо кафе, имитиращо продукт на една от най-популярните марки. Произходът на конфискуваната стока е неясен, а тя е била предназначена за област Хасково и близките до нея области.

От началото на годината антимафиотите от специализирания отдел „Киберпрестъпност“ на ГДБОП са затворили 74 сайта за продажби на фалшиви стоки и услуги, нарушавали обекти на защитени търговски марки.

От ГДБОП съветват онлайн потребителите да посещават официалните интернет страници на стоките, обект на потребностите и интересите им. На официалните страници са налични данни за всички легални представители и дистрибутори на съответните марки, което гарантира и желаното качество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари