Английската гимназия „Гео Милев” получи своята голяма награда

1

АЕГ „Гео Милев” получи своята голяма награда от конкурса „Дискриминацията (не) съществува”

Английска езикова гимназия „Гео Милев” беше домакин на днешното награждаване от конкурса „Дискриминацията (не)съществува”, част от проекта „Приеми и промени” към Каритас Русе.

Публиката можеше да гласува за видео продуктите, създадени от трите русенски училища АЕГГео Милев”, СУЕЕ „Св. Св. Константин-Кирил Философ” и СУПНЕ „Фридрих Шилер” на платформата https://videowall.recognizeandchange.eu/contest/bg през изминалите летни месеци. В началото на месец септември бяха излъчени и победителите: първа награда от 900 евро отива при отбор Together от 9А клас,АЕГГео Милев” (); втора награда от 600 евро и трета в размер на 300 евро са за отборите All together different и All together от 6 В клас при СУПНЕ „Фридрих Шилер”.

Честито на победителите!

Средствата трябва да бъдат похарчени в полза на класовете на победителите, спрямо желанията на учениците.

„Приеми и промени” цели да повиши осведомеността на младите хора по отношение на различните форми на насилие и дискриминация и да насърчи тяхното участие в разпространението на една недискриминационна култура. Той е тригодишна инициатива с партньори от девет държави от целия свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари