Ангел Ангелов - Гелето: Само спокойствие и Стойка ще бие на финала

0
В събота ще бъде игра на нерви. Надхитряне и изчакване, прогнозира големият български боксьор и треньор
В събота ще бъде игра на нерви. Надхитряне и изчакване, прогнозира големият български боксьор и треньор

Сигурен съм, че ще бие

Големият български боксьор и треньор Ангел Ангелов - Гелето коментира шансовете на Стойка Кръстева да спечели историческо за страната ни злато на Олимпийските игри в Токио 2020 в категория "муха" (48-51 килограма).

Сребърният медалист от Мюнхен 1972 сподели ключовите аспекти от боксовото съревнование на финала на 7 август от 8:15 часа, когато Кръстева ще се изправи на най-голямата сцена под петте преплетени кръга срещу първата поставена в турнира Бусе Наз Чакъроглу.

"На финала ще се бие със стара познайничка. Двете с туркинята се биха на олимпийската квалификация. Как протече мачът там? Не бях с нея и там, но тя не е издържала. Тръгнала е в края на мача и тогава са станали размените на удари. Стигнало се е до изравнен мач, но са дали предпочитание на туркинята.

С нейния личен треньор Боби (Борислав Георгиев, бел.ред.) говорихме, че е била ощетена. В събота ще бъде игра на нерви. Надхитряне и изчакване. По-хитрата ще спечели. На майтап си говорим, че не трябва да яха метлата и да си изпуска нервите. Тогава вече и мисленето става друго. Губиш контрол върху срещата. Сигурен съм, че ще бие. Дай боже да се случи на ринга. Само спокойствие", каза Гелето пред YouTube канала "Спортна джунгла", а цялото интервю можете да видите във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари