Андрей Слабаков: Тимерманс се опитва да счупи гръбнака на европейската икономика

0
Вашият пакет „Готови за 55“ е чисто и просто план за унищожаването на малкия и среден бизнес
Вашият пакет „Готови за 55“ е чисто и просто план за унищожаването на малкия и среден бизнес

Вашият пакет „Готови за 55“ е чисто и просто план за унищожаването на малкия и среден бизнес

В свое изказване от Страсбург българският представител от ВМРО в групата на Европейските консерватори и реформисти Андрей Слабаков говори по темата за социалния климатичен фонд и пакетът „Fit for 55”. Като заяви, болните амбиции на заместник-председателя на Европейската комисия Франс Тимерманс ще доведат до повече бедни и енергийно зависими европейци.

"Г-н Тимерманс избяга..

Уважаеми колеги и господин Тимерманс, който го няма, Вашият пакет „Готови за 55“ е чисто и просто план за унищожаването на малкия и среден бизнес. Социалният климатичен фонд е прах в очите. Това е една комунистическа схема, която взима пари от богатите – според Вас, за да ги даде на бедните – пак според Вас. Така ще унищожите и работодателите, а парите изобщо няма да стигнат да се помогне на наистина нуждаещите се.

Обвързването на фонда с новата схема за търговия с емисии орязва бюджета до пълна безполезност, освен това нито един път не споменавате енергийната криза заради войната в Украйна. Колко енергийно бедни произведе тя? За тях също няма да има пари.

Като докладчик от ЕКР се опитах да балансирам този нужен механизъм за всички нас, за съжаление тук болните амбиции надделяха над разума. Вашата амбиция, уважаеми г-н Тимерманс, ще счупи гръбнака на европейската икономика и ще произведе невероятно количество бедни и безработни, десетки милиони."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари